Вы тут

Іспанскія кулінары зрабілі марозіва з піва


Іспанскія кулінары стварылі марозіва з піва, якое атрымала назву Enіgma Orіgen, паведамляе партал «Іспанія па-руску».


Дэсерт быў прадстаўлены на гастранамічнай выстаўцы El Salon de Gourmets. Над ім працавала каманда, якая складаецца з прадстаўнікоў невялікай піваварнай кампаніі Cervezas Enіgma і вытворцы марожанага AcaramHelados. Адзначаецца, што дэсерт зроблены выключна з натуральнай сыравіны без якіх-небудзь араматызатараў і кансервантаў. Марозіва ярка бурштынавага колеру валодае прысмакам шакаладу, кавы і карамелі, характэрным для гатункаў крафтавага піва. Удакладняецца, што дэсерт мае паслясмак хмеля і соладу.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

РІSА-2018: зваротная сувязь. Якія праблемныя пункты ў адукацыі выявіла міжнароднае даследаванне

РІSА-2018: зваротная сувязь. Якія праблемныя пункты ў адукацыі выявіла міжнароднае даследаванне

Наколькі беларуская сістэма адукацыі канкурэнтаздольная і ці адпавядае яна сусветным трэндам?

Грамадства

Чаму наяўнасць бацькі ў сям'і такая важная для дзіцяці. Разбіраемся са спецыялістамі

Чаму наяўнасць бацькі ў сям'і такая важная для дзіцяці. Разбіраемся са спецыялістамі

Дзеці, якія вырастаюць у сем'ях, дзе няма таты або ён ёсць, але амаль не ўдзельнічае ў жыцці малога, па ўсіх паказчыках прайграюць і ў дзяцінстве, і ў дарослым жыцці.

Грамадства

Дырыжор Іван Касцяхін і рэжысёр Алена Медзякова: Мы цікавыя адно аднаму ва ўсіх праявах

Дырыжор Іван Касцяхін і рэжысёр Алена Медзякова: Мы цікавыя адно аднаму ва ўсіх праявах

І праз дзесяць гадоў пасля знаёмства яны любяць шпацыраваць па горадзе, узяўшыся за рукі.