Адзін з фешэнебельных рэстаранаў мексіканскага курорта Каба-Сан-Лукас вырашыў прапанаваць сваім кліентам самы дарагі така ў свеце.
У ім ад звычайнага засталася толькі кукурузная аладка. Начынне ж стравы складаецца з сапраўдных залатых шматкоў, японскай мармуровай ялавічыны кобе, лангустаў, ікры бялугі і сыру бры з чорнымі труфелямі. Да така падаецца і спецыяльны соус на аснове чылі і тэкілы экстра-класа. Дарэчы, пакуль інфармацыі аб заказах гэтай стравы не было.
З мастацтвам па жыцці.
Баявое ўзаемадзеянне найвышэйшага ўзроўню.
«Дзесяцігоддзі школьнае харчаванне нашых дзяцей будавалася на аснове зборніка рэцэптур».