Вы тут

Рэцэпт салаты з языка


Спатрэбіцца: адвараны язык — 300 г, перапяліныя яйкі — 10 шт., памідоры чэры — 10 шт., рукала — 1 пучок, маянэз — 150 г, соль, молаты перац — на смак.


Перапяліныя яйкі адварыць на працягу пяці хвілін, астудзіць і пачысціць. Памідоры чэры памыць і разрэзаць напалам. Рукалу памыць, абсушыць і парваць рукамі. Язык адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць і нарэзаць тонкімі брусочкамі. Змяшаць усе інгрэдыенты салаты, паліць маянэзам і пасыпаць молатым перцам.

Выбар рэдакцыі

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.