«Санітарныя нормы і правілы для аб'ектаў грамадскага харчавання цяпер пазбаўлены ад празмерных патрабаванняў. Мы доўга дыскутавалі разам з прадстаўнікамі бізнесу, чаму мы выстаўляем тыя ці іншыя патрабаванні. І мы ўбачылі, дзе нашы патрабаванні залішнія, недакладныя або могуць чытацца дваяка. У новым дакуменце выключаны нормы па плошчах для невялікіх аб'ектаў, больш свабоды прадастаўлена прадпрымальнікам, якія плануюць адкрыць кафэ ў жылым доме. Маленькім прадпрыемствам стане працаваць спакайней. Але разам з паслабленнем мы пакінулі патрабаванні, якія замацоўваюць адказнасць кіраўніка».
З мастацтвам па жыцці.
Баявое ўзаемадзеянне найвышэйшага ўзроўню.
«Дзесяцігоддзі школьнае харчаванне нашых дзяцей будавалася на аснове зборніка рэцэптур».