Вы тут

217 (28327)


0 1993

Галоўнай падзеяй сёлетняга «TEART» стаў паказ спектакля «Кінг сайз»

Еўрапейскага рэжысёра Крыстафа Марталера.

0 788

У Брэсце затрымалі «мінёра»

Даўнавата ў Брэсце не было «мінёраў», дык знайшоўся прыезджы — з Магілёўшчыны.

0 1356

Людзі трэцяга ўзросту — пра свае захапленні і жыццёвую філасофію

Перад вамі — маналогі людзей, якія на пенсіі займаюцца кіназдымкамі ў студыі дакументальнага кіно.

0 1140

Дырэктар завода «Конус»: «Да любога заказу адносімся адказна»*

Карэспандэнт «Звязды» гутарыць з дырэктарам унікальнага прадпрыемства, на якое заказчыкі едуць нават з Ульянаўска.

0 1786

Маміны песні

Дзяцінства ў мяне было цяжкае. Па волі лёсу мама засталася інвалідам.

0 1095

Як падарожнічаць з адным заплечнікам

Нярэдка мы бяром у паездку больш рэчаў, чым трэба на самай справе.

0 1901

Як прывучыць дзяцей прыбіраць за сабой цацкі

У нашай сям'і была праблема «раскіданых цацак». 

0 1036

Хлопчык Мацейка з Оршы ведае шмат казак і забаўлянак

Хлопчык Мацейка жыве ў Оршы са сваімі бацькамі. 

0 988

Марынаваныя галубцы з морквай па-карэйску

Лісце капусты бланшыраваць як на звычайныя галубцы.

0 774

Гатуем пірог «Яблычны Спас»

Пірог уяўляе сабой удалае спалучэнне рассыпістага пясочнага цеста, мяккага далікатнага ванільнага тварагу, салодкіх яблыкаў з карычнай нотк

Выбар рэдакцыі

Культура

Валерый Калтыгін: «Кераміка — гэта космас»

Валерый Калтыгін: «Кераміка — гэта космас»

Восенню вядомы беларускі кераміст Валерый Калтыгін адзначыў свой 75-гадовы юбілей. 

Грамадства

Арцём Ракецкі: дару шчасце праз ежу. Шэф-кухар аб новай беларускай кухні і асаблівасцях прафесіі

Арцём Ракецкі: дару шчасце праз ежу. Шэф-кухар аб новай беларускай кухні і асаблівасцях прафесіі

Сваю прэстыжную працу гэты харызматычны брэнд-шэф выконвае з душой.