Вы тут

Жоўты чай ад кітайскіх фермераў


У апошнія гады ў кітайскай вёсцы Цзіньцзібу, што ў правінцыі Цзянсу, актыўна развіваецца вырошчванне жоўтага чаю, перадае «Жэньмінь жыбаа» анлайн».


Гэтая прадукцыя карыстаецца вялікім попытам як на ўнутраным рынку, так і за мяжой. Вырошчванне рэдкага жоўтага чаю дазваляе паляпшаць дабрабыт мясцовых жыхароў і забяспечваць спажыўцоў якасным і карысным прадуктам.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Маладая зеляніна — галоўны памочнік пры вясновым авітамінозе

Маладая зеляніна — галоўны памочнік пры вясновым авітамінозе

Колькі ж каштуе гэты важны кампанент здаровага рацыёну зараз?