Вы тут

Рэцэпт варэння з мяты


Спатрэбіцца: лісты мяты — 250 г, цукар — 1 кг, лімон — 2 штукі, вада — 0,5 л.


Лісце мяты прамыйце і злёгку абсушыце, затым здрабніце. Лімоны разам з лупінай нарэжце дробна. Складзіце ўсё ў каструлю, дадайце вады і варыце 10 хвілін. Пакіньце на суткі. Затым адцісніце сумесь і працадзіце настой, дадайце да яго цукар і варыце да гатоўнасці хвілін 30—40. Адразу разліце гарачае варэнне ў стэрылізаваныя слоікі і закатайце.

Выбар рэдакцыі

Эканоміка

Тонкае мастацтва дабрабыту. Складаем сямейны бюджэт разам са спецыялістам Нацбанка

Тонкае мастацтва дабрабыту. Складаем сямейны бюджэт разам са спецыялістам Нацбанка

2020 год паставіў усіх нас перад неабходнасцю дакладна планаваць свае выдаткі.

Калейдаскоп

Вясёлыя гісторыі чытачоў

Вясёлыя гісторыі чытачоў

Класiкаў трэба ведаць…, Быў бы араты, будзе й прыганяты, Па малiну…

Эканоміка

«Мы выказалi прапановы, i нас пачулi». Як дзяржаўныя прэферэнцыi дапамагаюць падтрымаць суб'ектаў гаспадарання

«Мы выказалi прапановы, i нас пачулi». Як дзяржаўныя прэферэнцыi дапамагаюць падтрымаць суб'ектаў гаспадарання

У бiзнес-колах Гродзеншчыны лiчаць, што меры па падтрымцы эканомiкi з'явiлiся своечасова.