23 Май, серада

Вы тут

Тыдзень італьянскай кухні пройдзе ў Мінску 20-26 лістапада


Мінск 20-26 лістапада далучыцца да II Сусветнай тыдня італьянскай кухні, паведамілі ў пасольстве Італіі ў Беларусі.


Фота: yummpizza.ru

Жыхароў і гасцей сталіцы чакаюць дэгустацыі, майстар-класы, універсітэцкія канферэнцыі, тэлевізійныя сустрэчы з шэф-кухарамі, актыўныя рэкламныя кампаніі, кулінарныя шоў, паказы мастацкіх і дакументальных фільмаў.

"Мэтай правядзення Тыдня кухні з'яўляецца паляпшэнне ўзаемасувязі свету кулінарыі з светам энагастранаміі, а таксама знаёмства беларускага гледача з сапраўднымі італьянскімі якаснымі вінамі і кухняй", - сказалі ў амбасадзе.

Сярод дванаццаці падзей, якія пройдуць у час Тыдня кухні, вылучаюцца два грандыёзныя кулінарныя майстар-класы з дэгустацыяй. На адным з іх прадстаўнікі Інстытута гасцінічнага бізнесу Gae Aulenti горада Трывера і члены Асацыяцыі неапалітанскіх пиццайоло пакажуць, што можа нам даць рэгіянальнай кухні вобласці П'емонт і чаму мастацтва выпечкі піцы павінна быць уключана ў Спіс культурнай спадчыны ЮНЕСКА.

"Падчас другога майстар-класа знакамітыя ўмеліц з вобласці Эмілія-Раманья, якія па-майстэрску раскочваюць цеста, і прадстаўнікі Інстытута гасцінічнага бізнесу Bartolomeo Scappi горада Кастэль-Сан-П'етра-Тэрме прапануюць гледачам вывучыць кухню вобласці Эмілія-Раманья і мастацтва раскочваць цеста ўручную", - адзначылі ў дыппрадстаўніцтве.

БЕЛТА

Дадаць каментар

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Чым здзівілі і ўразілі ўдзельнікі WorldSkіlls Belarus 2018?

Чым здзівілі і ўразілі ўдзельнікі WorldSkіlls Belarus 2018?

Як вы думаеце, ці шмат страў можна прыгатаваць з буракоў?

Грамадства

Лагеры наводзяць апошні лоск

Лагеры наводзяць апошні лоск

Сярэдні кошт пуцёўкі сёлета — 430 рублёў.

Грамадства

Як на тры гадзіны стаць велабёрдарам

Як на тры гадзіны стаць велабёрдарам

Зусім нядаўна ў Мінску з'явілася ўнікальнае для Беларусі месца — «Горад птушак».

Грамадства

Наколькі Мінск гатовы прымаць усе катэгорыі турыстаў?

Наколькі Мінск гатовы прымаць усе катэгорыі турыстаў?

«Мы нават і не думалі, што існуюць такія праблемы...».