Вы тут

Тыдзень італьянскай кухні пройдзе ў Мінску 20-26 лістапада


Мінск 20-26 лістапада далучыцца да II Сусветнай тыдня італьянскай кухні, паведамілі ў пасольстве Італіі ў Беларусі.


Фота: yummpizza.ru

Жыхароў і гасцей сталіцы чакаюць дэгустацыі, майстар-класы, універсітэцкія канферэнцыі, тэлевізійныя сустрэчы з шэф-кухарамі, актыўныя рэкламныя кампаніі, кулінарныя шоў, паказы мастацкіх і дакументальных фільмаў.

"Мэтай правядзення Тыдня кухні з'яўляецца паляпшэнне ўзаемасувязі свету кулінарыі з светам энагастранаміі, а таксама знаёмства беларускага гледача з сапраўднымі італьянскімі якаснымі вінамі і кухняй", - сказалі ў амбасадзе.

Сярод дванаццаці падзей, якія пройдуць у час Тыдня кухні, вылучаюцца два грандыёзныя кулінарныя майстар-класы з дэгустацыяй. На адным з іх прадстаўнікі Інстытута гасцінічнага бізнесу Gae Aulenti горада Трывера і члены Асацыяцыі неапалітанскіх пиццайоло пакажуць, што можа нам даць рэгіянальнай кухні вобласці П'емонт і чаму мастацтва выпечкі піцы павінна быць уключана ў Спіс культурнай спадчыны ЮНЕСКА.

"Падчас другога майстар-класа знакамітыя ўмеліц з вобласці Эмілія-Раманья, якія па-майстэрску раскочваюць цеста, і прадстаўнікі Інстытута гасцінічнага бізнесу Bartolomeo Scappi горада Кастэль-Сан-П'етра-Тэрме прапануюць гледачам вывучыць кухню вобласці Эмілія-Раманья і мастацтва раскочваць цеста ўручную", - адзначылі ў дыппрадстаўніцтве.

БЕЛТА

Дадаць каментар

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Што адбываецца ў Юравічах?

Што адбываецца ў Юравічах?

Пасля трагедыі людзі размаўляюць з журналістамі на ўмовах ананімнасці

Грамадства

На чым Ветка трымаецца

На чым Ветка трымаецца

Формула поспеху мясцовага музея простая: шануй сваё, тым і будзеш цікавы.

Грамадства

Зміцер Жылуновіч. Таварыш пясняр

Зміцер Жылуновіч. Таварыш пясняр

Ён быў аўтарам Маніфеста аб абвяшчэнні Савецкай Беларусі, першым прэм'ер-міністрам рэспублікі, яго двойчы выключалі з партыі, ён мог стаць першым народным паэтам...