Пятнаццаты Тыдзень беларускай кухні пройдзе ў Мінску з 25 верасня па 1 кастрычніка, паведамілі ў галоўным упраўленні спажывецкага рынку Мінгарвыканкама.
Удзел у акцыі прымуць 80 кавярняў і рэстаранаў. Гасцям прапануюць шэсць страў нацыянальнай кухні, якія карысталіся асаблівым попытам падчас папярэдніх акцый. Гэта курыны рулет з маласольнымі агуркамі — 4,5 рубля, гарбузовы суп з курыцай і грэнкамі — 3,5 рубля, пячыста з падліўкай і печанай гароднінай — 9,5 рубля, смажанка па-вясковаму з грыбамі — 8,5 рубля, хвост тварогавы з мёдам — 3,5 рубля, морс журавінавы — 1 рубель. Традыцыйны прынцып Тыдня беларускай кухні — адзіная рэцэптура і кошт незалежна ад тыпу і класа аб’екта грамадскага харчаваня.
Сяргей РАСОЛЬКА
А разам з імі навучанне, сацпакет і нават жыллё.
Беларусь — адзін з сусветных лідараў у галіне здабычы і глыбокай перапрацоўкі торфу.
«Мы зацікаўлены, каб да нас прыязджалі».