Вы тут

Гатуем хрумсткія «кубікі»


Спатрэбіцца: кабачкі ачышчаныя — 1 кг, морква — 100 г, часнок — 50 г. Для марынаду: вада — 250 мл, соль — 1 ст. л., цукар — 50 г, алей — 125 мл, воцат 9% — 50 мл.


Кабачкі ачысціць ад скуркі і насення, нарэзаць кубікамі. Для марынаду ў ваду дадаць соль, цукар, алей, воцат і ўсё закіпяціць.

У кіпячы марынад выкласці кабачкі і праварыць каля 8 хвілін. Моркву надзерці на буйной тарцы, а часнок здрабніць.

 Дадаць да кіпячых кабачкоў моркву, праварыць яшчэ
5 хвілін і ў канцы дадаць часнок. Раскласці кабачкі з часнаком і морквай у стэрыльныя слоікі і адразу закатаць. Ухутаць да поўнага астывання.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Сёння распачынае работу УНС у новым статусе

Сёння распачынае работу УНС у новым статусе

Амаль тысяча дзвесце чалавек збяруцца, каб вырашаць найважнейшыя пытанні развіцця краіны. 

Навука

Наколькі эфектыўна працуе сістэма інтэлектуальнай уласнасці?

Наколькі эфектыўна працуе сістэма інтэлектуальнай уласнасці?

Расказаў першы намеснік старшыні Дзяржаўнага камітэта па навуцы і тэхналогіях Рэспублікі Беларусь Дзяніс Каржыцкі.

Здароўе

У Нацыянальны каляндар плануюць уключыць новыя прышчэпкі

У Нацыянальны каляндар плануюць уключыць новыя прышчэпкі

Як вакцыны выратоўваюць жыцці і чаго можа каштаваць іх ігнараванне?

Грамадства

Курс маладога байца для дэпутата

Курс маладога байца для дэпутата

Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.