Спатрэбіцца: кабачкі маладзенькія — 2—3 шт., грэцкія арэхі — 0,5 шклянкі, пятрушка — маленькі пучок, часнок — 2—3 зубчыкі, алей.
Кабачкі парэзаць на буйныя кавалкі, пасаліць і даць сцячы соку. Абсмажыць на алеі ў адзін пласт. Для заправы арэхі здрабніць качалкай, пятрушку дробна насекчы, часнок здрабніць. Дадаць 1 ст. лыжку аліўкавага алею і ўсё добра змяшаць. Кабачкі злучыць з заправай, асцярожна змяшаць. Падаваць можна, як цёплымі, так і халоднымі.
Фіналістка праекта «Акадэмія талентаў» на АНТ — пра творчасць і жыццё.
Амаль тысяча дзвесце чалавек сабраліся, каб вырашаць найважнейшыя пытанні развіцця краіны.
Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.