Вы тут

Бульба па-партугальску — выдатны гарнір


Спатрэбіцца: бульба — 8 шт., часнок — 4 сярэднія зубчыкі, масла, алей, размарын (свежы ці сушаны), соль буйная.

Бульбу старанна вымыць і адварыць у мундзіры. Астудзіць. Ачысціць часнок і нарэзаць тонкімі пласцінкамі. У форму для запякання наліць трохі алею і выкласці на дно пласцінкі часнаку. Наверх пакласці шчыльна бульбу і прыціснуць, каб скурка лопнула, але самі бульбіны не страцілі пры гэтым форму.

Пасыпаць бульбу соллю і размарынам. Пакласці на кожную бульбіну кавалачак масла.

Запякаць пры 200 °С на працягу 15—20 хвілін да ўтварэння румянай скарыначкі.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Час клопату садаводаў: на якія сарты пладовых і ягадных культур варта звярнуць увагу?

Час клопату садаводаў: на якія сарты пладовых і ягадных культур варта звярнуць увагу?

Выбар саджанца для садавода — той момант, значнасць якога складана пераацаніць.

Культура

Чым сёлета будзе здзіўляць наведвальнікаў «Славянскі базар у Віцебску»?

Чым сёлета будзе здзіўляць наведвальнікаў «Славянскі базар у Віцебску»?

Канцэрт для дзяцей і моладзі, пластычны спектакль Ягора Дружыніна і «Рок-панарама».