Вы тут

Марынаваныя галубцы з морквай па-карэйску


Лісце капусты бланшыраваць як на звычайныя галубцы. Прыгатаваць фарш з морквы, надзёртай па-карэйску, і часнаку. Закрасіць яго прыправай для карэйскай морквы. Начыніць гэтым фаршам галубцы. Скласці іх у слоічкі і заліць расолам — на 1 літр вады: 1,5 ст. л. солі, 0,5 шклянкі цукру, 0,5 шклянкі алею, 0,5 шклянкі воцату 9%, лаўровы ліст, перац чорны гарошкам.


Усё даводзім да кіпення. Гэтым марынадам заліваем галубцы, 30 хвілін стэрылізуем і пад «футра». Зімой адкрываем нашы марынаваныя галубцы і атрымліваем асалоду.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Сёння пачаў работу УНС у новым статусе

Сёння пачаў работу УНС у новым статусе

Амаль тысяча дзвесце чалавек сабраліся, каб вырашаць найважнейшыя пытанні развіцця краіны. 

Навука

Наколькі эфектыўна працуе сістэма інтэлектуальнай уласнасці?

Наколькі эфектыўна працуе сістэма інтэлектуальнай уласнасці?

Расказаў першы намеснік старшыні Дзяржаўнага камітэта па навуцы і тэхналогіях Рэспублікі Беларусь Дзяніс Каржыцкі.

Здароўе

У Нацыянальны каляндар плануюць уключыць новыя прышчэпкі

У Нацыянальны каляндар плануюць уключыць новыя прышчэпкі

Як вакцыны выратоўваюць жыцці і чаго можа каштаваць іх ігнараванне?

Грамадства

Курс маладога байца для дэпутата

Курс маладога байца для дэпутата

Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.