Універсітэт Ньюкасла паставіў кропку ў спрэчках адносна карысці арганічных прадуктаў харчавання (вырабленых без выкарыстання сінтэтычных угнаенняў, рэгулятараў росту, ГМА і г. д.). Высновы брытанскіх навукоўцаў адназначныя: арганічныя прадукты змяшчаюць на 19–69% больш антыаксідантаў і іншых карысных злучэнняў, чым прадукты, вырабленыя звычайным чынам. Да таго ж у арганічных прадуктах можна знайсці ў чатыры разы менш таксічных металаў і пестыцыдаў. Праўда, у арганічных прадуктаў ёсць і мінусы. У прыватнасці, у іх зніжана колькасць бялку. Раней Універсітэт Стэнфарда даказаў, што арганічныя прадукты харчавання на самой справе не такія ўжо карысныя, як прынята лічыць. Арганічныя і звычайныя прадукты ў цэлым асабліва не адрозніваліся па пажыўнасці, хоць у арганіцы на 30% радзей змяшчаліся пестыцыды.
Сумесныя праекты ядзерных тэхналогій.
У парадку дня — зацвярджэнне Канцэпцыі нацбяспекі і Ваеннай дактрыны.